Advies

Woonwensen komen tot leven

In een inspirerende omgeving zijn wij er om u te helpen bij alle vragen die er komen kijken bij het realiseren van uw droomwoning. Een team van vakkundige mensen staat klaar om u te adviseren. Van een interieurarchitect tot aan een stylist; wij brengen uw woonwensen graag tot leven!

Ontwerp

Van ideeën naar een uitvoerbaar plan

BlinX is daar om uw ideeën uit te werken van een concept naar een uitvoerbaar plan. Bij het opzetten van het ontwerp kan bijv. gebruik worden gemaakt van visualisatie met 3D beelden, moodboards of een film. U kunt hierbij ook denken aan een licht- of elektraplan en een materialenstaat. Handige middelen die ingezet kunnen worden om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Maximale aandacht voor elk detail!

Inrichting

Droominterieur wordt werkelijkheid

In ons karakteristieke pand vindt u diverse unieke objecten. Ons uitgebreide netwerk creëert de mogelijkheid om u op de hoogte te houden van de laatste trends. U kunt aan de Dorpsstraat 8a terecht voor wandafwerkingen, vloeren, raambekleding, verlichting, meubilair en vele accessoires. Zie uw droominterieur werkelijkheid worden!

Vormgeving

Meubilair op maat


www.dubbelm.nl

Wij produceren maatwerk in ons eigen interieurbouwbedrijf Dubbel M in Barneveld. Dankzij onze hoogtechnologische machines kunnen we snel en flexibel werken. Perfecte maatvoering tot op de millimeter. Onze CNC gestuurde machines met superieure frees- en zaagtechnieken garanderen perfecte pasvormen en een perfecte afwerking. Of het nu gaat om veel deurtjes of een enkele inloopkast, de kwaliteit en precisie zijn steeds inbegrepen!