Advies

Woonwensen komen tot leven

Wij helpen u bij alle vragen die er komen kijken bij het realiseren van uw droomwoning. Dit doen we vanuit onze inspirerende Woonstudio in Blaricum. Daar staat een vakkundig team voor u klaar om u te adviseren. Van interieurarchitect tot stylist; wij brengen uw woonwensen graag tot leven!

Ontwerp

Van creatieve ideeën naar een uitvoerbaar plan

BlinX werkt uw ideeën uit van een concept naar een uitvoerbaar plan. Bij het opzetten van het ontwerp maken we bijvoorbeeld gebruik van visualisatie met 3D-beelden, moodboards of een video. Daarnaast denken we ook na over een licht- of elektraplan en de materiaalkeuze. Hierdoor krijgt u meer inzicht in alle mogelijkheden, met maximale aandacht voor elk detail.

Inrichting

Van droominterieur naar werkelijkheid

Ons karakteristieke pand in Blaricum is een inspiratiebron voor klanten. U zet de eerste stap van droominterieur naar werkelijkheid, iets wat bij ons dichtbij elkaar ligt. U kunt bij ons terecht voor wandafwerking, vloeren, raambekleding, verlichting, meubilair en vele accessoires. Bij BlinX bent u voor uw complete inrichting aan het juiste adres!

Vormgeving

van droominterieur naar werkelijkheid

Elk interieur is uniek, net zoals ieder mens uniek is. Dat begrijpen we bij BlinX. Daarom werken we ook graag met maatwerk-meubilair. We denken graag met u mee om een passend interieur te realiseren. Zo haalt u het beste in iedere ruimte naar boven.