Partners

Delektro

De E-installateur met aandacht voor details


www.delektro.nl

U verwacht misschien geen wonderen van uw E-installatie. Maar vergis u niet. Het zijn de details die voor een grootse ervaring gaan zorgen. Zacht strijklicht langs de gevel. Karakteristieke armaturen. Subtiele touchpanels in het strakke stucwerk. Onzichtbare techniek. Een interieur dat zijn gasten begrijpt…

Europa Parket

De exclusieve uitstraling van natuurlijk materiaal


www.europaparket.nl

De aanschaf van een houten vloer of parketvloer is een investering die u doet voor járenlang woon- en leefplezier. De vele mogelijkheden en soms ook onmogelijkheden vragen om een goed en eerlijk advies. BlinX in samenwerking met Europa Parket, staat hiermee graag voor u klaar!

Timmerfabriek Meijer

Hamert op vakwerk!


www.timmeijer.nl

Veilig, duurzaam, energiezuinig en tot op de millimeter nauwkeurig. Dat is het werk van een timmerman die weet waar hij mee bezig is. Timmerfabriek Meijer B.V. uit Hilversum levert en monteert kozijnen, ramen, deuren, trappen en machinaal timmerwerk volgens de anti-inbraak normen.

Zonnelux

Ieder raam verdient een sieraad


www.zonnelux.nl

Raamdecoratie heeft grote invloed op de sfeer van een ruimte. Zonnelux heeft voor ieder raam en ieder interieur passende raambekleding! Laat je daarom adviseren over raamdecoratie die bij jou, het raam en je interieur past.

De Rooy Metaaldesign

Ambachtelijke stalen deuren en trappen


www.derooymetaaldesign.nl

Een mooie glazen binnendeur opent het huis voor meer licht, terwijl u ruimtes wel kunt afsluiten voor geluid en temperatuur. Neem een kijkje bij BlinX en zie de stalen deuren van De Rooy die een robuuste uitstraling geven met een klassiek industriële twist.

Remy Meijers

High-end Interieurarchitectuur


www.remymeijers.nl

Ongedwongen rondlopen tussen het door Remy ontworpen meubilair? Dat kan bij BlinX, waar enkele stukken uit de Remy Meijers Collectie te zien zijn. Voor de brede collectie kunt u vanaf eind september terecht bij de nieuwe grotere showroom in de Lightboxx, Pelenerf 14 te Nijkerk. De totale collectie, die door de jaren heen ontstaan is, bestaat onder meer uit tafels, opbergmeubilair, zitmeubilair, kasten, verlichting, vloerkleden en accessoires.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Makelaars en Rentmeesters


www.drieklomp.nl

Of het nu gaat om uw eerste koopwoning, het meest perfecte herenhuis in de stad, een landgoed met paardenstallen in het buitengebied of iets daar tussenin.. Voor advies kunt u nu terecht bij BlinX waar Drieklomp Makelaars en Rentmeesters gevestigd is. Zij kunnen onderbouwd met u mee denken en actief voor u aan de slag gaan.

PaulO Art in Portretten

Spontaan, expressief en kleurrijk


www.paulotto.nl

PaulO Art in Portretten creëert kleurrijke en expressieve kunstwerken. Op zijn unieke manier formeert hij personen op het doek tot een kunstwerk. Verrijk uw interieur met een passende eyecatcher. Een inspirerend sieraard voor uw woning!