De keuken is dé eyecatcher van een appartement in Amsterdam. De keuken heeft een unieke, exclusieve uitstraling door het gebruik van marmer. De kasten hebben een zichtbare nerf. Door de houttint te combineren met het marmer geeft dit een zeer uniek en zacht effect.

In deze keuken draait het niet alleen om koken. Het is het hart van het huis, waar de bewoners elke dag leven, tot rust komen en genieten.

De luxe zit hem niet alleen in de keuken zelf, maar ook in de apparatuur van Gaggenau. Bij het ontwerpen van de apparaten heeft Gaggenau niet alleen rekening gehouden met functionaliteit, maar ook met design. De apparatuur is een prachtige toevoeging aan het design van de keuken.

De badkamer en het toilet zijn in dezelfde stijl doorgetrokken als de keuken. Ook hierin komt het marmer bijzonder mooi tot zijn recht door vloeren en wanden in hetzelfde design door te voeren. Door zoveel mogelijk ruwe, natuurlijke steensoorten in rustige tinten te combineren, krijgt de badkamer een minimalistische vormgeving. De badkamer heeft een prachtig badkamermeubel met geïntegreerde spoelbakken in een marmeren wastafelblad. Een pareltje voor de liefhebber!