In deze voormalige pastorie zijn een prachtige keuken en TV meubel geplaatst. De ruimten zijn optimaal benut door het maatwerk wat door ons ontworpen is.

Het eiland in de keuken is gemaakt van Econ plaatmateriaal en beplakt met Fenix, in de kleur mat zwart. De fronten van de kastenwand zijn gemaakt van MDF en gespoten in een unieke kleur. Een mooi detail is de nis waar onder andere de wijnkoeler zich bevindt. Deze is voorzien van deuren die naar binnen kunnen schuiven, maar ook weer gesloten kunnen worden. Het eilandblad en het blad in de nis zijn gemaakt van natuursteen Unique Calacatta. De haard in de keuken is gemaakt met een mooie afwerklijst van natuursteen Unique Calacatta. De verlichting in de keuken hangt aan 2 prachtige, ovale schijven ook gespoten in de kleur van de kastenwand.

Ook de haard in de woonkamer met daaromheen een prachtig, maatwerk meubel, komt van onze hand Het meubel is ook gemaakt van Econ plaatmateriaal en beplakt met Fenix, in de kleur mat zwart. Er zijn 2 brede lades toegepast en een blad in de kleur Calacatta Gold.

Kortom; een geslaagd project.