Adviesgesprek

Wensen worden duidelijk

Ons proces start met een intake op locatie of in onze Woonstudio in Blaricum. We bespreken al uw wensen om een interieur te ontwerpen en te maken dat past bij uw droom.

VOORLOPIG ONTWERP

BlinX biedt verschillende ontwerpopties:

  • 2D-ontwerp: we doen een indelingsvoorstel in de plattegrond en leggen met sfeerbeelden uit hoe de ruimtes uitgewerkt worden. De exacte uitvoering, kleuren en materialen kunt u daarna zelf of met ons samenstellen.
  • 3D-ontwerp: we werken het ontwerp in 3D uit. Het gehele interieur is tot in detail ontworpen. Alle kleuren en materialen en basis-sfeerverlichting zijn zichtbaar in het ontwerp. In een gezamenlijk ontwerpoverleg passen we eventueel de kleuren en materialen aan.
  • Film van 3D-ontwerp: we renderen een 3D-ontwerp, waardoor we door de woning heen kunnen lopen. Hier wordt de verlichting echt zichtbaar.
  • Lichtplan: we maken inzichtelijk waar de stroompunten en lichtaansluitingen moeten komen. We doen vanzelfsprekend ook een voorstel voor de armaturen.

Definitief ontwerp

Plan komt tot leven

Na eventuele aanpassingen naar aanleiding van het voorlopige ontwerp presenteren we een definitief ontwerp. In dit volledige overzicht zijn alle meubelen, kleuren, materialen en eventueel decoraties uitgewerkt. Met een moodboard met kleuren en materialen komt uw nieuwe interieur nog meer tot leven. We maken ook een begroting waarin de kosten per item inzichtelijk zijn.

Realisatie

Uitvoering

U bent tevreden met het definitieve ontwerp en wilt overgaan tot uitvoering. We maken een offerte voor het maatwerk en de interieurproducten en geven een verwachte leverdatum. Nadat u de offerte heeft ondertekend, starten we met de uitvoering. We voeren voor het maatwerk een laatste inmeetronde uit. Hierna ontvangt u een technische werktekening. Nadat u akkoord bent gegaan met de tekening, start de productie van het maatwerk en ontvangt u een definitieve planning.

Bouwbegeleiding

Bewaken kwaliteitsniveau

Als er in het ontwerp ook (bouwkundige) verbouwing zijn opgenomen, vragen wij voor u offertes op bij onze vaste partners. Stuk voor stuk partners die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Bij de verbouwing voeren wij de bouwbegeleiding uit. We bewaken het kwaliteitsniveau, het budget en de planning. De kosten voor bouwbegeleiding wordt berekend op urenbasis. Van tevoren schatten we vanzelfsprekend het aantal benodigde uren in.